Prima pagina |  Harta Brasovului |  Articole |  Despre rezervarea online |  Portal Poiana Brasov |  Contact
|
Portal informare turistica Brasov - brasovean.ro: Informatii despre regiunea Brasov si Poiana Brasov. Cazare, gastronomie, restaurante, pizza, hoteluri, pensiuni, harta Brasov si Poiana Brasov, baruri si cluburi, cultura, teatru, monumente, galerii fotografii, cetatea Brasovului, Biserica Neagra, curs valutar, telefoane, magazin virtual, relaxare
Biserica Sf. Martin Hanul \ Casa Andrei Muresianu si Constantin Secareanu Hotel \ Casa Cincinat Pavelescu Sala \ Statuia lui Andrei Muresianu
Va aflati aici: Prima pagina > Despre rezervarea online

Despre rezervarea online

Sistemul de rezervare online este un sistem de primire de cereri de rezervare. Acestea vor fi prelucrate manual, de catre furnizorii ofertelor din site (unitatile de cazare sau agentii de turism). Dupa primirea cererii, va vom raspunde intr-o perioada de 2 zile. Raspunsul la cererea dumneavoastra reprezinta o oferta turistica cu o perioada de valabilitate, pe care va trebui sa o confirmati in timp util, pentru a putea face rezervarea fizica.

Perioada de raspuns
Furnizorul produsului va va raspunde prin intermediul datelor de contact introduse de dvs. prin formularul de rezervare online. Raspunsul furnizorului il veti primi in termen de 2 zile lucratoare. Va rugam sa va consultati casuta de e-mail in aceasta perioada.

Despre rezervarea online
Acest sistem de rezervare online nu este un sistem in timp real de rezervare. Cererea dumneavoastra de rezervare va fi prelucrata de un agent de turism. Raspunsul pe care il veti primi, reprezinta o oferta turistica cu perioada de valabilitate si nu o rezervare fizica.

Perioada de valabilitate a raspunsului
Raspunsul furnizorului la cererea de rezervare are o perioade de valabilitate de 24 de ore. Aceasta perioada incepe din momentul in care agentul de turism v-a raspuns prin e-mail sau telefonic. Dupa aceasta perioada de 24 de ore, agentia nu mai garanteaza valabilitatea ofertei turistice inclusa in raspuns.

Confirmarea rezervarii
Va rugam ca sa confirmati in timp util rezervarea ofertei turistice primite ca raspuns la cererea de rezervare lansata prin site. Dupa expirarea perioadei de valabilitate, puteti sa relansati rezervarea sau sa contactati furnizorul direct prin datele de contact afisate in site. 

Agentia de turism OMTravel din Brasov

PoianaBrasov.org - portal cazare si prezentare statiune turistica

Galerie fotografii
Statuia George Baritiu

Agentia de Turism
O.M.TRAVEL - Brasov
Fundatura Rosiorilor nr. 2
500102 Brasov Romania
Telefon:
+40 268 54 77 55
+40 268 54 77 66
Fax:
+40 268 54 77 22
Mobil:
+40 727 111 888 
 
+40 752 223 333 
E-mail:
© Copyright 2001-2007 OMTravel SRL
Politica de confidentialitate |  Termeni de utilizare |  Despre rezervarea online
Functioneaza cu LOGShop - www.log.ro

Reteaua proprie:  www.omtravel.ro /  www.poianabrasov.org /  www.brasovturism.ro / www.scheinewhomes.ro / www.terensanpetru.ro /  www.limage.ro